پرسش و پاسخ

در این بخش از دندانپزشکی کودکان پرنس می توانید سوالات متداول مربوط به دندانپزشکی کودکان را مشاهده کنید. همچنین اگر پرسشی دارید می توانید سوال خود را در بخش نظرات همین مطلب درج کنید و در کوتاه ترین زمان پاسخ خود را دریافت کنید.

اگر دندان بر اثر حادثه ای از جایش خارج شد, چه کاری باید انجام داد؟

حوادثی مانند ضربه خوردن دندان و یا تصادف مى تواند باعث خارج شدن دندان از داخل دهان بشود. چنین حوادثی معمولا براى دندان هاى ردیف جلو بالا بیشتر از سایر دندان ها پیش مى آید و این دندان ها از نظر زیبایى مهمترین دندان ها محسوب می شوند.

اگر چنین اتفاقی برایتان پیش آمد ابتدا باید دندان تان را پیدا کنید و سپس بدون اینکه به قسمت ریشه ى دندان تان دست بزنید دندان را از قسمت تاج گرفته و با آب به آرامى بشورید, سپس اگر فرد بالغ باشد باید دندانش را در داخل دهان و بین لُپ و لثه اش قرار بدهد و اگر فرد آسیب دیده کم سن و سال باشد باید دندان را داخل شیر یا یک دستمال خیس نگهداری کرد و سریعاً به کلینیک دندانپزشکی و نزد متخصص دندانپزشکی مراجعه کرد. توصیه می شود به هیچ عنوان سعى نکنید دندان را سر جاى خود و در داخل دهان قرار بدهید.

پوسیدگی دندان در بچه ها از چند سالگی شروع می شود؟

پوسیدگی های دندانی در کودکان می تواند در سنین مختلف و با عوامل مختلف ایجاد بشود. برای مثال پوسیدگی دندان در نوزاد یا کودک 6 ماهه تا 2 ساله که هنوز شیر می ‏خورد با پوسیدگی دندان در بچه 3 تا 5 ساله و بالاتر باهم تفاوت دارد. لازم و بهتر است بدانیم که کدام عوامل در پوسیدگی دندان های فرزندمان نقش دارند. این عوامل به ترتیب سن بچه, از مصرف شیر مادر یا شیشه شیر شروع می شود و تا مصرف بیش از حد شیرینی جات و شکلات ها و البته عدم رعایت بهداشت دهان ودندان ها ادامه پیدا می‌کند.

روش پیشگیری از پوسیدگی دندان های بچه ها چیست؟

دو فاکتور مهم وجود دارد که لازم است شما جهت کنترل پوسیدگی دندان های بچه ها رعایت کنید, 1- بهداشت دهان و دندان و 2- تغذیه مناسب.

برای رعایت بهداشت دهان و دندان های کودکان, لازم است حداقل روزانه 2 بار برای دندان های کودک مسواک زد. همچنین کشیدن نخ دندان روزانه نیر بسیار مهم می باشد. زیرا نخ دندان باعث تمیز کردن سطوح بین دندان هایی می شود که مسواک قادر به تمیز کردن این نقاط نیست.

همچنین بهتر است برای آشنایی با تغذیه مناسب برای سلامت بیشتر دندان ها با متخصص دندانپزشک کودکان مشورت کنید, ولی در کل کودک باید از خوردنی ها و نوشیدنی های شیرین و پر از شکر مضر و مصنوعی تا حد امکان استفاده نکند. همچنین نهایتا حداقل هر 6 ماه یکبار به کلینیک دندانپزشکی کودکان مراجعه کنید تا علاوه بر معاینه کامل دهان و دندان های کودک و توصیه های لازم دندانپزشک جهت پیشگیری از خرابی دندان ها, در صورت نیاز خدمات پیشگیری و درمانی نیز انجام بشود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *